Get Adobe Flash player
Vyhledat na Webu
Banner

Změna termínů KP a Divize 2021

Ostatní články

odloen-zvod

ZMĚNA TERMÍNŮ ZÁVODŮ

Vážení kolegové závodníci,

tak bohužel nám stále současná nařízení MZČR neumožňují pořádání akcí, kde se bude pohybovat větší množství lidí, tak že první větší závod této sezony, který se měl konat 8. – 9.5.2021 v Českém Vrbném (KP jednotlivci + Divize družstev) musíme ZRUŠIT (přesunout).

Letos ale Divizi a KP ale nebudeme rušit, jako tomu bylo vloni. Oba závody odchytáme v náhradních termínech na podzim.

11.9. – 12.9.2021…………….1. kolo KP + Divize….Vltava – Nový Dvůr

9.10 – 10.10.2021…………….2. kolo KP + Divize….Vltava – Hluboká nad Vltavou

 

Z největší pravděpodobností přesuneme i Charitativní závod pro Zdravotního klauna, který je původně plánován na 15.5.2021 a měl by se uskutečnit na Blanici ve Vodňanech. Jestli že budeme závod přesouvat, tak pro něj vybereme také některý z podzimních termínů

 klaun

V červnu máme pořádat ještě dva závody, u kterých zatím nemáme jistotu, zda bude možné je uskutečnit. Jedná se o DUO feeder Cup a 1. MiČR juniorů a kadetů. Jestliže nebudeme mít tři týdny před závody jistotu, že je můžeme požádat, tak budou bez náhrady zrušeny.

 

DĚTSKÁ LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ (tábory)

V létě pořádá náš sportovní odbor a Rybářský kroužek Feeder Planá jako každý rok dvě letní soustředění mládeže (letní tábory) a to v červenci na Vltavě v Rožmberku MUŠKA + PŘÍVLAČ a pak v srpnu FEEDER + POLOŽENÁ na Orlíku. Pokud máte ve svém okolí děti, které by měli o jeden z táborů zájem, tak mě prosím kontaktujte. Zatím máme na obou turnusech několik míst volných a bylo by dobré je obsadit dětmi z našeho územního svazu.

 

Emil Pešek – předseda odboru LRU feeder

Aktualizováno (Úterý, 27 Duben 2021 09:24)

 
SPONZOŘI - REKLAMA
Banner
Banner
Banner
NAŠI PARTNEŘI
Banner
Banner
Banner
Banner
Statistiky
Počet zobrazení článků : 364609
Kdo je Online
Právě připojeni - host: 1