Get Adobe Flash player
Vyhledat na Webu
Banner

Duo feeder cup 2019 - Výsledky

Ostatní závody - Výsledky

duo-hlavicka

V sobotu 22.6.2019 proběhl druhý ročník DUO feeder Cupu 2019.

Letos se nám přihlásilo 20 dvoučlenných týmů složených z větší části ze zkušených závodníků, ale odvahu zúčastnit se takto těžkého závodu našlo i několik začátečníků a dokonce i tři děti do 15-ti let. 
Týmy na prvních místech byly velmi vyrovnané a o pořadí na 1-2, 4-5, 6-7, 8-9 místě rozhodoval až CIPS (hmotnost) díky shodě bodů za umístění v jednotlivých kolech .

Potěšilo mě, že se tohoto těžkého závodu zúčastnili i 3 děti do 15-ti let. Závod zvládli na jedničku. Odměnou pro ně byla věcná cena a pohár od Odboru LRU feeder JčÚS a senzačním gestem od prvních tří družstev bylo, že naší omladině věnovali všechny své věcné i finanční výhry. Opravdu před kluky smekám.

Pořadí dětí do 15 let:

 

  1. Vyskočil Michal (21,430 kg)
  2. Eybl Štěpán (11,525 kg)
  3. Mestl Lukáš (7,695 kg)

První 3 týmy a naše odvážné děti
viteznadr-deti1

Díky patří organizátorovi a otci tohoto závodu Markovi Paulovičovi (Agny) a samozřejmě všem, kteří se nějakým dílem podílely na tom že závod bylo možné organizačně zvládnout (traťaři, vážení, pomoc při počítání výsledků). No a naší „bufeťačce“ Barušce moc děkuji že s náma vydržela i ve špatném počasí od rána do půlnoci a udržela nás všechny na živu svými klobáskami, párečky, steaky a pomohla nám dodržovat pitný režim.

Nezbývá nežli se těšit na příští ročník. Do té doby vychytáme zase nějaké ty organizační mušky a třeba se nám podaří objednat i lepší počasí.

Emil Pešek


duo_celkem1


sektory-1

sektory-2

Zajímavé jsou údaje o ulovených rybách v jednotlivých kolech a sektore a také celková hmotnost ulovených ryb
statistika





Aktualizováno (Pondělí, 24 Červen 2019 08:56)

 
SPONZOŘI - REKLAMA
Banner
Banner
Banner
NAŠI PARTNEŘI
Banner
Banner
Banner
Banner
Statistiky
Počet zobrazení článků : 361766
Kdo je Online
Právě připojeni - host: 1